Salsiccia med senapspotatisBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Salsiccia med senapspotatis

  • 0 voting
    0Recension
    • 40 min

    • 12 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 12 st liten

      Salsiccia
    •  

      el. andra korvar
    • 1 msk

      Matfett till stekning
    • Senapspotatis:
    • 800 gram

      Potatis (kokt)
    • 1 styck

      Rödlök
    • 2 msk

      Gräslök (hackad)
    • 3 dl

      Gräddfil
    • 1 msk

      Senap (fransk osötad)
    • 2 msk

      Kapris
    • 1 tsk

      Svartpeppar (grovmald)
    • 3 krm

      Senapsfrö
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Skala och koka potatis i lättsaltat vatten. Låt den svalna. Skiva potatisen.

    2. Skala och hacka rödlök. Hacka gräslök. Blanda försiktigt lök, kapris, gräddfil, senap och kryddor med potatisen. Ställ in i kylskåp.

    3. Värm upp matfett i en stekpanna på medelhög värme och stek korvarna i cirka 3 minuter tills de fått fin färg runt om.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

ALTERNATIV

Skånsk potatis (råstuvad potatis)

Skånsk potatis (råstuvad potatis)

  • 35 min
  • 10 Ingredienser
  • Medel
Att tänka på när du väljer passande dryck

Fläsk- och korvrätter är i allmänhet kraftfulla och smakrika. Framdelskött som karré och revbensspjäll är fett- och kalorikt samt smakrikt. Kovar mestadels likaså. Sådant kött kombineras gärna med andra kaloririka och smakrika eller   LÄS MER
Kockens tips!

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Senapspotatis

Senapspotatis

30 minEnkelt

0 voting
Pasta salsiccia

Pasta salsiccia

25 minMedel

Om oss