Pasta salsiccia

Pasta salsiccia

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 200 gram

      Bandpasta (färsk)
    • 4 styck

      Salsiccia
    • 2 msk

      Smör
    • 1 st stor

      Gul lök
    • 2 klyfta

      Vitlök
    • 1 dl

      Grädde
    • 80 gram

      Parmesanost
  • Gör så här:
    1. Koka upp vatten och salt i en stor kastrull.

    2. Skär upp korvar. Skrapa ur färsen. Skala och hacka lök och vitlök. Stek färsen i smör. Tillsätt löken och vitlöken. Stek ytterligare 4-5 minuter.

    3. Koka pasta enligt förpackningen.

    4. Slå på grädde på färsen. Koka 2 minuter. Vänd i pastan. Hyvla över parmesan.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Pastarätter är sällan riktigt kryddheta. Indiska och andra risrätter är utomlands ofta kryddheta av chili, ingefära, curry eller dyligt, men vanligen mildare kryddat i det nordisk köket eftersom vi nordbor historiskt är lätt kryddaversiv  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Pasta

Pasta

15 minEnkelt

Om oss