1 h 25 min
18 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
6 Antal portioner
400 gram
Fiskfiléer200 gram
Skaldjur (rensade)2 liter
Fiskbuljongel. vatten + konc. fond
2.50 dl
Gul lök (hackad)2 dl
Purjolök (strimlad)4 klyfta
Vitlök1 styck
Fänkål500 gram
Tomater1 msk
Tomatpuré0.50 styck
Kajennpeppar (röd)1 styck
Apelsin0.50 gram
Saffran1 blad
Lagerblad4 stjälk
Persilja6 kvist
Timjan (backtimjan)Salt & vitpeppar
1 msk
Matfett till stekningKOCK: SpisaSpisa
Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu
Välj olika fiskar och skaldjur. I vårt exempel har vi valt en lyxig variant med lax, tonfisk (lätt stekt först), musslor (kokt i vin först), pilgrimsmusslor (hastigt stekt först) och gambas (hastigt stekt först).