Kokta rotfrukterBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Kokta rotfrukter

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 styck

      Morot
    • 1 styck

      Palsternacka
    • 200 gram

      Rotselleri
    • 1 msk

      Grönsaksfond (konc)
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Skala rotsakerna och skär dem i halvstora tärningar.

    2. Koka upp lättsaltat vatten. Tillsätt fond för extra smak (ej nödvändigt). 

    3. Lägg i rotfrukterna och koka dem mjuka i cirka 5 min på medellåg värme. Koktiden varierar beroende på hur stora bitarna är.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Passar till

Köttgryta av kalvlägg

Köttgryta av kalvlägg

  • 2 h 30 min
  • 16 Ingredienser
  • Medel
Kockens tips!

Välj olika rotfrukter efter tillgång och smak. Även potatis går bra.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Hyvlade rotfrukter

Hyvlade rotfrukter

20 minEnkelt

0 voting
Honungsglacerade rotfrukter
Om oss