Honungsglacerade rotfrukterBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Honungsglacerade rotfrukter

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 6 styck

      Morot
    • 4 styck

      Palsternacka
    • 1 msk

      Honung
    • 4 msk

      Soja
    •  

      Olivolja
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Skala och hacka morötter och palsternackor i små tärningar.

    2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek rotfrukterna på medelhög värme i några minuter tills de börjar ta färg.

    3. Sänk till medelvärme och häll på honung och soja. Smaka eventuellt av med lite salt och nymalen peppar. Servera rotfrukterna till kött- eller fågelrätter.

KOCK: SofiaSofia

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss