Wraps med fiskBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Wraps med fisk

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 9 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 400 gram

      Fiskfiléer
    • 4 styck

      Tortilla (mjuka)
    • 0.30 styck

      Purjolök
    • 150 gram

      Isbergssallat
    • 200 gram

      Gröna ärter (frysta)
    • 4 msk

      Remouladsås
    • 2 dl

      Långkornigt ris
    •  

      Salt
    • Tillbehör:
    •  

      Aluminiumfolie
  • Gör så här:
    1. Tillaga ris enligt anvisning på förpackning. Låt svalna.

    2. Ta ut ärtor ur frysen och låt dem tina.

    3. Sätt ugnen på 200°C.

    4. Koka upp lite lätt saltat vatten. Lägg i fisken och dra av från plattan. Lägg på lock och låt stå 5-10 minuter beroende på filéernas tjocklek.

    5. Packa in brödet i folie och sätt in i ugnen i cirka 10 minuter.

    6. Strimla sallat t.ex. med en osthyvel. Ansa, skiva och hacka purjolök.

    7. Ta ut brödet och lägg ris i mitten. Ta upp fisken och dela i mindre bitar. Lägg fisk, purjo och ärter på riset. Toppa med remouladsås. Vik ihop till ett fint paket.

KOCK: BeatriceBeatrice

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Wraps med köttbullar
0 voting
Fisk- & räksoppa

Fisk- & räksoppa

14 minEnkelt

Om oss