WasabigräddsåsBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Wasabigräddsås

  • 0 voting
    0Recension
    • 7 min

    • 3 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 3 dl

      Grädde
    • 2 tsk

      Wasabipasta
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Koka ner grädden i en kastrull tills den blivit något tjockflytande.

    2. Vispa ner wasabipasta enligt egen smak.
      Smaka av med salt.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Wasabi äts finriven eller som pasta och kan, liksom pepparrot, vara obehagligt stark (sticker i näsan). Smaken är som en korsning mellan pepparrot och engelsk senap.

Kommentar
Liknande recept
Om oss