Tortiglioni med kyckling och paprika

Tortiglioni med kyckling och paprika

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 9 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 350 gram

      Tortiglioni
    • 300 gram

      Tomater
    • 200 gram

      Kycklingfilé
    • 1 styck

      Paprika (gul)
    • 1 styck

      Paprika (röd)
    • 0.50 styck

      Gul lök
    • 3 msk

      Olivolja
    •  

      Salt & peppar
    • 1 dl

      Grädde?
  • Gör så här:
    1.  Koka pasta enligt anvisning på paketet.
    2. Skala och hacka lök. Skär kyckling, paprikor och tomater i bitar.
    3. Bryn kyckling i olja i en stekpanna. Fräs löken i olja i en annan stekpanna. När löken är brynt, lägg i stekpannan med kycklingen. Lägg i paprika ock tomat. Smaksätt med salt och peppar. För en krämigare sås, tillsätt grädde och låt koka in.
    4. Häll av vattnet från pastan och blanda med paprika- och kycklingsåsen.

KOCK: BarillaBarilla

Uppdragsgivare:se.barilla.comse.barilla.com

Att tänka på när du väljer passande dryck

Pasta har neutral smak och är kryddning och tillbehör i övrigt milda har rätten neutral smak. Ofta ingår köttfärs och andra lätt smakrika ingredienser varför gränsen mot smakrik pastarätt är diffus. Risrätter är vanligtvis sma  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Paprika- och fetaröra
Om oss