Sötsyrlig blomkål (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Sötsyrlig blomkål (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 9 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 1 huvud

      Blomkål
    • 150 gram

      Spetskål
    • 125 gram

      Spenatblad (färsk)
    • 70 gram

      Mangold (röd)
    • 150 gram

      Tranbär (torrfrysta)
    • 2 msk

      Tamarisoja
    • 1 styck

      Citron
    • 0.50 dl

      Matolja till stekning
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Ansa och dela blomkålen till buketter. Strimla spetskålen.

    2. Hetta upp oljan i en stor stekpanna. Lägg i blomkål och stek några minuter till gyllenbrun.

    3. Tillsätt spetskål, tranbär, spenat, mangold, tamarisoja, saften av citron, salt och peppar. Vänd hastigt några gånger.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss