Salladscoupe (förrätt)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Salladscoupe (förrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 8 styck

      Tomater
    • 1 styck

      Rödlök
    • 8 kvist

      Basilika
    • 8 skiva

      Parmesanost
    •  

      Salt & peppar
    • Tillval:
    •  

      Balsamsirap
  • Gör så här:
    1. Skala lök och skär i mindre bitar. Dela tomaterna i mindre bitar. Ta av basilikabladen och riv i mindre bitar. Hyvla parmesan.

    2. Blanda allt och servera i någon vacker portionsskål. Som tillval kan några droppar balsamsirap tillsättas.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR TILL

Vinägrett - grundrecept

Vinägrett - grundrecept

  • 5 min
  • 9 Ingredienser
  • Enkelt
Att tänka på när du väljer passande dryck

Gröna rätter med sälta är sällan kraftigt salta. Rätterna är ofta gränsfall till att klassas som neutrala eller smakrika.  LÄS MER
Kockens tips!

Coupe = kupolformad behållare av varierande storlekar och material.

Använd gärna tomater av olika färg och storlek. Servera gärna med en dressing.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Tonfiskmousse (förrätt)
1 voting
Sparrissoppa (förrätt)
Om oss