40 min
18 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
1.50 liter
Fiskbuljongel. vatten + konc. fond
1 st liten
Purjolök0.50 styck
Gul lök5 korn
Vitpeppar (hel)5 korn
Kryddpepparkorn1 blad
Lagerblad1 styck
Morot50 gram
Rotselleri1 tsk
Matolja1.50 msk
Tomatpuré1 klyfta
Vitlök250 gram
Laxfilé1 dl
Vitt vin10 styck
Oliver (gröna kärnfria)2 msk
Kapris0.50 dl
Persilja (grovhackad)Salt & peppar
KOCK: MagnusMagnus
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Magnus: Jag har varit och jobbat i Ryssland flera gånger och det som slår en är vilka goda soppor och grytor man äter där, här är en klassisk laxsoppa.