RosésmörBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Rosésmör

  • 0 voting
    0Recension
    • 7 min( + 1 h )

    • 2 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 3 msk

      Rosépeppar
    • 200 gram

      Smör
  • Gör så här:
    1. Grovkrossa rosépeppar och blanda med rumsvarmt smör.

    2. Rulla smöret till en stav i aluminiumfolie.

    3. Lägg i kylskåp gärna 1 tim. Alt i frysen.

    4. Ta ut smöret och skiva den.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR T.EX TILL

Kockens tips!

Passar extra bra till finare oxkött.

Kommentar
Om oss