Rispappersrullar med surimi

Rispappersrullar med surimi

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 11 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 12 gram

      Rispapper (risflingor)
    • 1 styck

      Gurka
    • 4 styck

      Salladslök
    • 12 gram

      Crabsticks
    • 0.50 dl

      Hoisinsås
    • 1 msk

      Sesamfrö
    • 1 kruka

      Mynta (färsk)
    • 1 styck

      Citron
    • 1 styck

      Chilifrukt
    • 1 dl

      Soja
    • 0.50 dl

      Sweet chilisås
  • Gör så här:
    1. Kärna ur gurka och skär i strimlor. Skiva salladslöken på snedden. Dela surimisticksen på längden. Strimla chili. Hacka mynta. Riv citronskal.

    2. Blanda alla grönsakerna. Blötlägg rispapper i lite varmt vatten, ett par i taget.

    3. Lägg rispapperna på en bänk. Lägg ut grönsakerna på. Pensla över lite hoisinsås. Lägg på surimisticks. Rullla ihop tight.

    4. Blanda ihop soja och sweet chili. Servera som en enkel dipsås.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Neutrala rätter saknar inte smak, men de har ingen tydlig enskild smak. Rätterna kan vara svåra att avskilja från andra smakgrupper. Avgörande är som regel att inte tillbehören har någon utpräglad smak. Fisken har som regel neutral, mild s  LÄS MER
Kommentar
Om oss