Råstekt sparris med lardo och stekt bröd

Råstekt sparris med lardo och stekt bröd

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 400 gram

      Vit sparris (färsk)
    • 2 msk

      Smör till stekning
    • 10 skiva

      Lardo di colonata
    • 2 dl

      Ströbröd
    • 4 msk

      Smör
    •  

      Mâchesallad
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Skala sparris. Smält smör i en stekpanna. Råstek sparrisen.

    2. Stek ströbrödet i smör tills det börjar få färg. Låt rinna av på papper.

    3. Lägg upp sparrisen. Lägg lardon över den varma sparrisen. Skeda över ströbrödet, garnera med machesallad.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Gröna rätter med sälta är sällan kraftigt salta. Salta grönträtter kan vara en naturell grönträtt som kokt kronärstkocka som äts med smör och salt eller en rätt med salta ingredienser t.ex. en salt ost eller oliver. Rätterna &a  LÄS MER
Kockens tips!

Lardo di colonata är fett från grisen som saltats, kryddats och lagrats i marmorkar under lång tid och som ger en fantastisk smak.

Kommentar
Om oss