45 min
13 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
8 st stor
Rapphönsbröstel. kycklingfilé
100 gram
Fetakuber i olja (Apetina)70 gram
Lufttorkad skinka10 gram
Hasselnötter200 gram
Spagetti neri (svart)200 gram
Trattkantarell1 styck
Squash2 styck
Paprika (orange)2 klyfta
Vitlök1 styck
Citron2 msk
Matolja till stekningSalt & peppar
KOCK: Anne, DietkokbokenAnne, Dietkokboken
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Jämfört med originalrecept har mängd kött dubblerats och mängden fetaost och past har minskats. Portionsvikt och kalorimängd detsamma, men proteinmängden har ökats på bekostnad av fett och kolhydrater vilket ökar långtidsmättnaden.