Quorngulasch

Quorngulasch

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 13 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 600 gram

      Quornstrimlor
    • 2 styck

      Gul lök
    • 6 klyfta

      Vitlök
    • 2 styck

      Paprika (röd)
    • 4 dl

      Passerade tomater
    • 3 msk

      Paprikapulver
    • 3 msk

      Kummin (mald)
    • 6 dl

      Vatten
    • 3 msk

      Balsamvinäger
    •  

      Matolja till stekning
    •  

      Salt & peppar
    • Tillbehör:
    • 1 dl

      Matlagningsyoghurt
    • 8 skiva

      Matbröd
  • Gör så här:
    1. Grovhacka lök, vitlök och paprika. Fräs på medelvärme.

    2. Tillsätt quornstrimlor, passerade tomater, kryddor, vattten och balsamvinäger. Lägg på locket och koka i cirka 10 minuter.

    3. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med en klick matlagningsyoghurt och ett gott bröd.

KOCK: Jacob WismarJacob Wismar

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Starkt kryddade rätter är inte så vanligt i Skandinavien, men ökar tack vare utländskt inflytande. Med kryddigt avses i första hand kryddheta rätter, vilket skapas med chili, pepparrot, kryddpeppar e.d., men mildare kryddiga måltider kan ing&ari  LÄS MER
Kommentar
Om oss