50 min
15 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
30 Antal plättar
1 dl
Quinoa2 dl
Vatten0.50 tsk
Grönsaksfond (konc)1 krm
Gurkmeja (mald)3 styck
Ägg (ekologiska)4 dl
Mjölk (ekologisk)1.50 dl
Vetemjöl (ekologisk)1 msk
Smör1 msk
Rapsolja2 styck
Päron (svenska)1 msk
Citronjuice0.50 dl
Strösocker0.50 msk
Ingefära (färskriven)1 dl
Yoghurt (turkisk)Mynta till garnering
KOCK: Barnens BästaBarnens Bästa
Uppdragsgivare:www.barnensmatskola.sewww.barnensmatskola.se
Detta är andrapriset i "Flippa Sveriges bästa pannkaka" 2008, en tävling bland skolelever som drivs av Barnens Egen Matskola. Receptet är tillagat av Stephanie, Hanna och Sara från Sturebyskolan Enskede. Fler pannkaksrecept hittar du i boken Barnens bästa pannkakor, Tiden förlag. Fotograf: Ulf Huett.