Piroger med salami och mozzarellafyllningBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Piroger med salami och mozzarellafyllning

  • 0 voting
    0Recension
    • 40 min

    • 4 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 400 gram

      Salami
    • 140 gram

      Soltorkade tomater i olja (avrunnet)
    • 250 gram

      Mozzarella
    • 2 förp.

      Smördeg (rulle)
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 200°C.

    2. Strimla salami och soltorkade tomater. Skär mozzarella i stänger.

    3. Rulla ut smördeg. Skär varje ark i fyra kvadrater. Fördela fyllning i mitten på varje kvadrat. Vik ihop till en trekant. Tryck ihop kanterna först med fingrarna och sedan med en gaffel.

    4. Lägg på bakpappersklädd plåt. Sätt in i ugnen cirka 20 minuter.

    5. Servera med en ordentlig sallad med dressing.

KOCK: AnnaAnna

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Fläskkött är ganska ofta salt i sig t.ex. kassler eller rimmat fläsk, eller så saltas köttet rikligt vid tillagning. Klassisk salt rätt är stekt fläsk med löksås. Grillade rätter är ofta salta och fet, kraftfull mat kräv  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Quesadilla med salami och ost
2 votings
Panini med brie och salami
Om oss