PersiljeaioliBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Persiljeaioli

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 6 Ingredienser

    • Avancerat

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 2 styck

      Äggula
    • 1 tsk

      Dijonsenap
    • 4 dl

      Matolja
    • 3 klyfta

      Vitlök
    • 1 knippe

      Persilja
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Lägg olja, vitlök och persilja i en kannmixer. Mixa den slät i cirka 5 minuter.

    2. Rör ihop äggulor, senap och salt. Tillsätt persiljeoljan sakta i en tunn stråle under vispning så den tjocknar. Smaka av med salt och peppar.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss