Pepparkaksströ (smaksättare)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Pepparkaksströ (smaksättare)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 3 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats (100 g)

    • 10 st liten

      Pepparkakor
    • 25 gram

      Roquefort
    • 2 msk

      Smör
  • Gör så här:
    1. Hetta upp smör i stekpanna på medelvärme.
    2. Smula ner pepparkakorna. Smula ner roquefort.
    3. Rör om och lägg över på hushållspapper.

KOCK: Rent-a-ChefRent-a-Chef

Uppdragsgivare:www.rentachef.nuwww.rentachef.nu

Kockens tips!

Pepparkaksströ, med eller utan roquefort, är användbart för smaksättning av efterrätter t.ex. glass eller marängsviss, som fyllning eller garnering av tårtor, utplattad som tårtbotten etc.
Kommentar
Om oss