Parmainlindad chèvre med honung på grovt brödBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Parmainlindad chèvre med honung på grovt bröd

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 skiva

      Ljust matbröd
    • 150 gram

      Chèvre
    • 12 skiva

      Parmaskinka (rökt)
    • 8 styck

      Cocktailtomater
    • 4 msk

      Basilika (finhackad)
    •  

      Honung (flytande)
    •  

      Olivolja
    •  

      Salt (grovt havssalt)
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 200 grader.
      Lägg brödskivorna i en ugnsfast form. Ringla över olivolja och strö över salt.
       
    2. Skär chévreosten i portionsbitar.
      Linda in varje ostbit i 3 skivor parmaskinka och lägg den ovanpå brödskivorna.
      Placera två cocktailtomater ovanpå osten.
      Ringla över honung och strö över lite salt.
       
    3. Grädda i ugnen tills tomaterna pyser och osten har smält något (det tar ca 10 min). Strö över hackad basilika.

     

KOCK: SofiaSofia

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss