Melonsallad med pilgrimsmussla

Melonsallad med pilgrimsmussla

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 10 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 150 gram

      Melon
    • 0.50 styck

      Chilifrukt (röd)
    • 0.50 styck

      Citron
    • 10 gram

      Koriander (färsk)
    •  

      Strösocker
    •  

      Salt
    • 4 styck

      Pilgrimsmusslor
    • 2 tsk

      Matolja
    •  

      Gräslök
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Skala melon och tärna den fint. Finhacka chili. Riv citronskal och pressa citronen. Hacka koriander. Blanda ihop allt. Smaka av med salt och socker. Låt stå i minst 10 minuter.
       
    2. Hetta upp en stekpanna. Dra bort muskeln på pilgrimsmusslorna. Torka och krydda. Stek cirka ½ minut på varje sida.
       
    3. Lägg upp salladen på skedar. Toppa med pilgrimsmusslor och finskuren gräslök.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Skaldjur förekommer ofta som del av en smakrik rätt, eller så är tillbehören smakrika. Smakrikedomen är ofta stor, salt, surt, sött och kryddigt huller om buller. Så snart många smaker finns representerade i maträtten, blir   LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Melonsallad

Melonsallad

20 minMedel

0 voting
Kryddig melonsallad

Kryddig melonsallad

15 minEnkelt

Om oss