Kycklingbröstfilé med grillad paprika och skördesallad

Kycklingbröstfilé med grillad paprika och skördesallad

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 13 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 förp.

      DELi bröstfilé grillad paprika
    • 150 gram

      Halloumi
    • 200 gram

      Blandsallat
    • 125 gram

      Haricots verts (färska)
    • 4 styck

      Morot (liten)
    • 100 gram

      Körsbärstomater
    • 1 burk

      Kronärtskocksbotten
    • 50 gram

      Cashewnötter (rostade)
    • 2 msk

      Vinäger
    • 4 msk

      Matolja
    • 2 msk

      Vatten
    • 0.50 knippe

      Kryddgrönt
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Ta av plasten på formar. Sätt in kycklingen i ugnen och stek enligt anvisning på förpackningen.
    2. Blanda samman örtvinägretten utan kryddgrönt. Smaka av med salt och peppar.
    3. Stek skivad grilloumi, gärna i ett grilljärn, tills de får fin färg. Lägg upp sallad på portionstallrikar eller en stor. Fördela över skivade morötter, haricots verts, körsbärstomater, kronärtskocksbottnar och rostade cashewnötter.
    4. Blanda ner hackat kryddgrönt i dressingen. Häll över salladen. Serveras med paprikakyckling. Smaklig måltid!

KOCK: KronfågelKronfågel

Uppdragsgivare:www.kronfagel.sewww.kronfagel.se

Att tänka på när du väljer passande dryck

Salta fågelrätter är sällan mycket salta, men sältan är den utmärkande smaken. I denna grupp hittar vi främst kyckling och kalkonrätter t.ex. panerad kalkonschnitzel med kapris och ansjovis. Denna rätt är mager trots panering pga att kalkonb  LÄS MER
Kommentar
Om oss