Köttfärslimpa med morot & bacon

Köttfärslimpa med morot & bacon

  • 1 voting
    1Recension
    • 50 min

    • 11 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 500 gram

      Nötfärs
    • 2 msk

      Crème fraiche
    • 2 dl

      Morötter (rårivna)
    • 1 tsk

      Dijonsenap
    • 1 styck

      Gul lök
    • 140 gram

      Bacon (tärnad)
    • 2 msk

      Kalvfond (konc)
    •  

      Salt & peppar
    • Tillbehör:
    •  

      Potatis
    •  

      Morötter
    •  

      Brytbönor (burk)
  • Gör så här:
    1. Skala och finriv morötter och lök, blanda med crème fraiche, senap, fond, salt & peppar i en bunke. Tillsätt färsen och blanda väl, forma till en limpa i en ugnsfast form eller fyll en avlång 1,5 l brödform. Strö över bacon och ugnsbaka mitt i ugnen i 200 grader i 30-35 minuter.

KOCK: Michael KrantzMichael Krantz

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Köttfärslimpa
Om oss