KorvpyttBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Korvpytt

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    2 Antal portioner

    • 4 styck

      Olika (mat-)korvar
    • 400 gram

      Burkpotatis
    • 2 msk

      Matfett till stekning
    •  

      Salt & peppar
    • Tillbehör:
    •  

      Inlagd gurka
  • Gör så här:
    1. Skär korvarna i slantar. 

    2. Lägg i matfett i en upphettad stekpanna och stek potatisarna på medelhög värme tills de fått gyllenbrun färg. Tillsätt korvarna och stek ytterligare ca 2 minuter.

    3. Lägg upp på tallrik.
      Servera med inlagd gurka.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Fläsk- och korvrätter är i allmänhet kraftfulla och smakrika. Framdelskött som karré och revbensspjäll är fett- och kalorikt samt smakrikt. Kovar mestadels likaså. Sådant kött kombineras gärna med andra kaloririka och smakrika eller   LÄS MER
Kockens tips!

Potatisalternativ: Skala och klyfta potatis. Koka dem ca 10 minuter tills de är halvmjuka. Låt svalna och stek dem sedan.

Kommentar
Om oss