Inlagd chardonnaygurka med sambal oelekBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek

  • 0 voting
    0Recension
    • 5 min( + 15 min )

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 1 styck

      Slanggurka
    • 4 msk

      Chardonnayvinäger
    • 1 msk

      Strösocker
    • 1 tsk

      Sambal oelekpasta
    • 1 krm

      Salt
  • Gör så här:
    1. Tvätta gurkan och skiva den tunt.
      Lägg den i en skål.

    2. Tillsätt övriga ingredienser.
      Rör om försiktigt.
      Låt stå i 15 minuter före servering.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Inlagd löksill

Inlagd löksill

10 minEnkelt

2 votings
Inlagd ättiksgurka

Inlagd ättiksgurka

10 minEnkelt

Om oss