25 min
18 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
1200 gram
Hoki3 styck
Gul lök1 klyfta
Vitlök4 dl
Grönsaksbuljong1 dl
Vitt vin (torrt)1 dl
Crème fraiche lätt (15%)2 msk
Majsstärkelse1 msk
Currypasta (tikka marsala)200 gram
Svartrot200 gram
Morot150 gram
Ananas (färsk)100 gram
Syltlök50 gram
Purjolök (strimlad)0.50 dl
Gräslök (hackad)0.50 dl
Dill0.40 kilo
Potatis2 msk
Rapsolja (blommig)Salt & peppar
KOCK: Carina BrydlingCarina Brydling
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Jämför
Jämfört med originalreceptet har mängd fisk dubblats, mängd potatis halverats och fet crème fraiche bytt till lättfraiche.