1 h
15 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
2 styck
Duva (el. ripa)8 skiva
Rökt fläsk (el. bacon)10 styck
Enbär6 styck
Katrinplommon1 msk
Smör till stekningSalt & peppar
Hushållssnöre
1.50 dl
Steksky1.50 dl
Vatten2 dl
Grädde1 msk
Matlagningsmjöl20 styck
Vindruvor0.80 kilo
Potatis1 dl
Mjölk1 msk
SmörKOCK: SpisaSpisa
Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu
Vildfågel är goda som unga. Gamla fåglar är magra och kan vara sega. Dessa kan användas till soppor, raguer och frikasséer.
Som alternativ till vindruvor kan man tillsätta lite vinbärsgelé i såsen.