Hallon- och krusbärslemonadBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Hallon- och krusbärslemonad

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    5 Antal glas

    • 6 dl

      Hallon (färska)
    • 2 dl

      Krusbär (färska)
    • 1 dl

      Strösocker
    • 1 liter

      Vatten
  • Gör så här:
    1. Lägg alla ingredienser i en kastrull.
      Koka upp och låt sedan sjuda i 20 minuter.

    2. Mixa med mixerstav. Låt svalna och häll på flaska med tättförslutande lock.

    3. Serveras kall.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Håller cirka 1 vecka i kylskåp.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Hallon och vinbärssylt
Om oss