Fusilli med broccolisås, kyckling och bacon

Fusilli med broccolisås, kyckling och bacon

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 400 gram

      Fusilli (Barilla)
    • 1 styck

      Broccoli
    • 50 gram

      Bacon
    • 2 styck

      Kycklinglår (färdiggrillade)
    • 150 gram

      Pesto Genovese (Barilla)
    • 2 kvist

      Basilika
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka broccolihuvud, cirka 10 minuter. Koka upp vatten till pasta i en annan kastrull.
    2. Strimla bacon. Stek det knaprigt. Ta upp bitarna och låt dem vila på en bit hushållspapper.
    3. Ta bort köttet från kycklinglår och skär det i mindre bitar.
    4. Ta upp broccolin när den blivit mjuk. Skär bort stjälken och spara några buketter till garnering. Mixa broccoli med pestosås i en matberedare eller med stavmixer, smaka av med salt, peppar och basilika.
    5. Koka Fusilli enligt anvisningarna på paketet. Blanda pastan med den mixade såsen. Toppa med kycklingbitarna, bacon och några broccolibuketter.

KOCK: BarillaBarilla

Uppdragsgivare:se.barilla.comse.barilla.com

Att tänka på när du väljer passande dryck

Pastarätter är ofta lätt salta, men sällan kraftigt salta. Gränsen mellan salt och smakrik pastarätt är diffus. Utöver salt förekommer ofta söta eller kryddiga smaker t.ex. i en pastasås. Köttfärs förekommer ofta och ger viss   LÄS MER
Kommentar
Om oss