40 min( + 5 h )
15 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
12 Bitar
300 gram
Mandelmassa3 styck
Ägg2 msk
Vetemjöl2 tsk
CitronjuiceCitronskal (rivet)
3 stjälk
Rabarber (smala)0.50 dl
Strösocker0.50 styck
Citron4 dl
Vispgrädde5 styck
Ägg (gula)2 styck
Ägg (vita)1 dl
Florsocker1 dl
Matlagningsyoghurt40 styck
Marängtoppar (små)50 gram
Vit blockchokladKOCK: PiaPia
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Koka rabarber i rostfri kastrull, ej i aluminiumkastrull. Visserligen får man en ren kastrull, men också aluminium i maten pga att rabarber innehåller oxalsyra som frigör aluminium.