Fruktspett (efterrätt)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Fruktspett (efterrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal spett

    • 16 st stor

      Jordgubbar (färska)
    • 1 styck

      Apelsin
    • 1 styck

      Kiwi
    • 200 gram

      Tofu (helst rökt)
    • 4 styck

      Grillspett av trä
  • Gör så här:
    1. Skala apelsinen noggrannt. Se till att allt vitt skal är borta. Skär t.ex. bort skalet med kniv. Dela i varje apelsin i 8 bitar.

    2. Skala kiwi och dela varje kiwi i 4 bitar.

    3. Dela tofun i 4 bitar per spett.

    4. Spetten äts naturell som de är eller grillas hastigt på hög värme.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Hit räknas lätta, kalorifattiga efterrätter som är lätt syrliga och med begränsad sötma. Vanligtvis handlar det om rena fruktefterrätter. Syrligheten passar ofta väl efter kraftfullare huvudrätter.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Grillat fruktspett (efterrätt)
0 voting
Fruktspett

Fruktspett

15 minEnkelt

Om oss