Enkel havssallad (förrätt)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Enkel havssallad (förrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 5 min

    • 3 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 1 huvud

      Isbergssallat
    • 200 gram

      Tonfiskfilé (färsk)
    • 100 gram

      Forellrom
  • Gör så här:
    1. Skölj och strimla salladen.
      Fördela salladen på fyra fat.

    2. Skär den råa tonfisksfilén i bitar och lägg ovanpå salladen.

    3. Avsluta med att ringla över rikligt med forellrom. Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Rätterna i denna grupp har tydlig sälta, men är sällan mycket salta. Rätten kan vara saltad, eller så är tillbehören tydligt salta t.ex. om ansjovis ingår eller att det är en sojasås till rätten. Fiskråvaran kan vara salt som t.ex. i fallet lutfisk. Ibland serveras lingon till fisk. Är sötman då dom  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Enkel barbequesås

Enkel barbequesås

30 minEnkelt

0 voting
Enkel sojasås

Enkel sojasås

15 minEnkelt

Om oss