Crostini med körsbärstomater och pesto (förrätt)

Crostini med körsbärstomater och pesto (förrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 2 skiva

      Lantbröd (ljust)
    • 2 msk

      Smör till stekning
    • 20 styck

      Körsbärstomater
    • 2 gram

      Pesto Genovese (Barilla)
  • Gör så här:
    1. Stek brödskivorna i smör i stekpanna. Skär brödet i trekanter, cirka 5 stycken per brödskiva.

    2. Skär tomater i tunna skivor.

    3. Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva.

    4. Servera genast.

KOCK: Christian CampogianiChristian Campogiani

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss