Couscouspytt med quorn

Couscouspytt med quorn

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 9 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 600 gram

      Quorn-bitar
    • 2 dl

      Couscous
    • 4 dl

      Vatten
    • 2 styck

      Zucchini
    • 1 styck

      Purjolök
    • 2 klyfta

      Vitlök
    • 2 styck

      Citron
    • 2 dl

      Dragon (färskhackad)
    •  

      Matolja till stekning
  • Gör så här:
    1. Koka couscous enligt anvisningar på förpackning. Koka upp vatten med lite olja och salt. Häll vattnet på couscousen, låt stå cirka 15 minuter. Rör om.

    2. Skär zucchini och purjolök fint. Finhacka vitlök. Riv citronskal. Hacka dragon.

    3. Bryn filéerna, vitlök och grönsakerna gyllenbruna. Tillsätt couscous. Blanda i citronskal. Pressa över citronjuice.

    4. Låt allt bli varmt. Tillsätt dragonen.

KOCK: Jacob WismarJacob Wismar

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Citron förekommer ofta som smaksättare av salladsrätter. Andra syrliga ingredienser som syrlig ost eller syrlig frukt kan ge en syrlig smak åt anrättningen. I syrliga grönträtter förekommer ibland ägg som ofta är ett smakproblem ihop med frä  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Grekisk sallad med quorn
0 voting
Enkel pastapanna med quorn
Om oss