ChokladpannkakorBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Chokladpannkakor

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 13 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 2 styck

      Ägg
    • 3 dl

      Vatten
    • 2 dl

      Mjölk
    • 2 dl

      Vetemjöl
    • 2 msk

      Kakaopulver
    • 1 msk

      Strösocker
    • 5 msk

      Smör till stekning
    • 4 styck

      Kiwi
    • 0.50 styck

      Honungsmelon
    • 1 styck

      Ananas (färsk)
    • 2 dl

      Kesella gourmet
    • 1 dl

      Sirap (ljus)
    •  

      Riven mörk choklad
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 150°C.

    2. Vispa upp ägg med mjölk. Vispa i mjöl och kakao. Tillsätt vatten och socker.

    3. Smält smör i en stekpanna. Stek tunna pannkakor.

    4. Skär frukt i tärningar. Fördela över pannkakorna. Fördela kesella. Rulla ihop. Riv choklad över.

    5. Sätt in i ugnen. Låt chokladen smälta lite men fyllningen ska fortfarande vara kall. Lägg på tallrik och ringla sirap över.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss