Chokladdoppade jordgubbar och mangobitarBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Chokladdoppade jordgubbar och mangobitar

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 200 gram

      Mörk choklad (70-85%)
    • 12 styck

      Jordgubbar (färska)
    • 1 styck

      Mango
    • Passar till:
    •  

      Champagne
  • Gör så här:
    1. Skala och kärna ur mangon.
      Skär i halvstora bitar.
       
    2. Smält choklad i vattenbad.
      Choklad får inte koka, bara smältas.
      Koka upp vatten i en kastrull och ställ en mindre kastrull i vattnet.
       
    3. Lägg ut smörpapper på en mindre bricka.
      Doppa gubbar och mango i chokladen.
      Lägg på papperet. Ställ in i kylskåp 10 min.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Chokladdoppade jordgubbar
Om oss