Bresaolastrutar (förrätt)

Bresaolastrutar (förrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 70 gram

      Bresaola (torkat oxkött)
    • 200 gram

      Färskost
    • 1 gram

      Pesto Genovese (Barilla)
    • 3 styck

      Körsbärstomater
  • Gör så här:

    1. Finhacka körsbärstomater.

    2. Blanda färskost, pesto och körsbärstomater.

    3. Lägg ut bresaolaskivorna. Fördela cirka 1 msk pestokräm på varje skiva. Rulla ihop köttet till strutar.


KOCK: Christian CampogianiChristian Campogiani

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Magra fläsk- och korvrätter tillhör inte vanligheterna men förekommer. Syrligheten finner man t.ex. i tillbehör som crème fraiche och äpplen eller att rätten syrats med vinäger.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Tonfiskmousse (förrätt)
1 voting
Sparrissoppa (förrätt)
Om oss