Gryta a la fiskmix

Gryta a la fiskmix

  • 0 voting
    0Recension
    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 3 styck

      Gul lök (hackad)
    • 1 burk

      Körsbärstomater (burk)
    • 3 styck

      Fiskbuljongtärning
    • 4 styck

      Morot
    • 400 gram

      Torskfilé
    • 400 gram

      Kålrot
  • Gör så här:
    1. Så här gör du
      1. Skiva löken tunt. Skala morötterna och skär i tunna stavar. Skala potatisen och dela ev. på hälften om dom är stora. Fräs löken mjuk i smör i en stor kastrull. Häll på tomater, buljong och blanda ner potatis och morötter. Puttra ca 15 minuter tills potatis och morötter är mjuka.
      2. Rör ner crème frâiche. Avsluta med att försiktigt fördela fisken och låt sjuda i ca 6 minuter. Smaka av med salt och peppar.
      3. Rör ihop crème frâiche, majonäs och vitlök till en aioli. Smaka av med salt och peppar.
      Servera grytan med räkor, dill och aioli.
Kommentar
Om oss