4 h
16 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
800 gram
Högrev (nöt/oxe)2 styck
Gul lök1 styck
King solo (vitlök)2 msk
Matolja1 msk
Tomatpuré2 tsk
Kakaopulver1 styck
Ancho chili1 styck
Chipotle chili0.50 styck
Chilifrukt (röd)1 kvist
Timjan1 burk
Passerade tomater2 flaska
Mörk lager (öl)2 dl
Svarta bönor burk (sköljda)Köttbuljong
el. vatten+konc oxfond
Salt & peppar
KOCK: MagnusMagnus
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Jag gillar när chilin är kraftig och mustig, den behöver inte vara eldig, det är en smaksak. Vill man ha den stark bör man ändå vara försiktig så det inte bara blir eldigt.