Gravad lax garam masala med citronsenapscreme

Gravad lax garam masala med citronsenapscreme

  • 0 voting
    0Recension
    • 24 h

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 400 gram

      Laxsida
    • 4 msk

      Strösocker
    • 3 msk

      Salt
    • 1 msk

      Garam masala
    • Sås:
    • 2 dl

      Matlagningsyoghurt
    • 1 styck

      Skal från citron
    • 1 msk

      Dijonsenap
    • 1 msk

      Honung
  • Gör så här:
    1. Blanda socker, salt och garam masala. Klappa in laxen med blandningen. Ställ i kyl i ett dygn.
       
    2. Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i 1 timme.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Smakar man på Garam Masala så känner man igen de juliga kryddorna, därför är den toppen till laxen. Ett litet tips är att prova den på äppelpajen också, blir lite sting.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Sallad med gravad lax
Om oss