Ansjovissnurror med brynt lökBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Ansjovissnurror med brynt lök

  • 2 votings
    2Recensioner
    • 20 min

    • 5 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    15 Antal snurror

    • 250.00 gram

      Smördeg (rulle)
    • 100 gram

      Ansjovisfiléer (rensade)
    • 1 st stor

      Gul lök
    • 2 msk

      Smör
    • 1 styck

      Ägg
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 220°C.
       
    2. Skala och skiva lök. Smält smör i en kastrull. Bryn löken sakta på medelvärme i kastrullen, rör regelbundet. När löken är gyllene tas den upp och får svalna.
       
    3. Rulla ut smördegen. Fördela ut ansjovis och lök jämt över smördegen. Rulla ihop till en rulltårta. Skiva cm-tjocka skivor. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Ställ kallt några minuter.
       
    4. Pensla med ägg och sätt in i ugn i 10-12 minuter.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Pannbiff med lök
0 voting
Biff med lök

Biff med lök

25 minEnkelt

Om oss