Chokladtryffel med hallon och chili

Chokladtryffel med hallon och chili

  • 0 voting
    0Recension
    • 24 h

    • 6 Ingredienser

    • Avancerat

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    25 Antal tryfflar

    • 125 gram

      Grädde
    • 125 gram

      Hallon (frysta)
    • 400 gram

      Mörk choklad
    • 0.33 styck

      Chilifrukt (röd)
    • 20 gram

      Honung
    •  

      Kakaopulver
  • Gör så här:
    1. Bryt ner choklad i en skål. Kör hallonen i en mixer och passera genom en sil. Koka upp hallon, grädde, chili och honung. Mixa med stavmixer. Sila över chokladen. Rör slätt medan det ännu är varmt.
       
    2. Plasta över noga. Låt stå i rumstemperatur över natten.
       
    3. Rulla tryfflar och ställ på en plåt i kylen.
       
    4. Smält mörk choklad i ett vattenbad till 52°C. Tag lite choklad på händerna och rulla tryfflarna så de blir täckta av choklad. Rulla i kakao.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Hallon och vinbärssylt
Om oss