Biffrullar med het pepparkaksdip

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Biffrullar med het pepparkaksdip

Lägg till ingredienser

Antal rullar: 8

Lövbiff

4,0 

skivor

Morot

1,0 

styck

Sallat

4,0 

blad

Blekselleri

1,0 

stjälk

 

Ketjap manis (soja)

0,5 

dl

Soja

0,5 

dl

Rödvinsvinäger

1,0 

msk

Honung

1,0 

msk

Pepparkakskryddor

9,0 

gram

Chilifrukt (röd)

0,3 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
(Portionsvikt: 105 gram)

Ingredienser

Lövbiff 4,0 skivor  

Morot 1,0 styck  

Sallat 4,0 blad  

Blekselleri 1,0 stjälk  

 

Ketjap manis (soja) 0,5 dl  

Soja 0,5 dl  

Rödvinsvinäger 1,0 msk  

Honung 1,0 msk  

Pepparkakskryddor 9,0 gram  

Chilifrukt (röd) 0,3 styck  

Kock: Magnus

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (15 min )

  1. Skala morot. Skölja sallad och selleri. Skär allt i strimlor cirka 10 cm långa.

  2. Lägg ut biffarna på en skärbräda. Lägg på grönsakerna så de sticker ut på varje sida. Rulla ihop biffarna. Dela på hälften. Ställ på ett fat.

  3. Blanda ingredienserna till dipen. Servera. Ät med händerna och dippa köttet i såsen.

Fler recept inom Plockmat

Liknande recept som Biffrullar med het pepparkaksdip

Annonser