Äppelkokt lammbog

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Äppelkokt lammbog

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Lammbog (med ben)

1,5 

kilo

Äpple

6,0 

styck

Vatten

1,0 

liter

Grönsaksfond (konc)

2,0 

msk

Svartpeppar (hel)

10,0 

korn

Lagerblad

2,0 

blad

Salt

1,0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Tokolosh Merlot

Smakrikt rött vin
Pris: 74 kr

Fler dryckestips

(Portionsvikt: 574 gram)

Ingredienser

Lammbog (med ben) 1,5 kilo  

Äpple 6,0 styck  

Vatten 1,0 liter  

Grönsaksfond (konc) 2,0 msk  

Svartpeppar (hel) 10,0 korn  

Lagerblad 2,0 blad  

Salt 1,0 msk  

Kock: Anne

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (2 tim )

  1. Kärna ur och skiva äpplen.

  2. Lägg alla ingredienser i en kastrull och låt småkoka på låg värme cirka 1,5 timmar.

  3. Lyft upp köttet och pepparkornen. Mixa spadet med stavmixer. Lägg tillbaka köttet.

  4. Servera med kokt potatis.

Fler recept inom Kokt lamm, lammgryta

Liknande recept som Äppelkokt lammbog

Annonser