Kikärtsdipp med wasabichips (plockmat)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Kikärtsdipp med wasabichips (plockmat)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats (2-3 dl)

    • 400 gram

      Kikärter (burk)
    • 2 msk

      Pesto (basilika)
    • 0.50 styck

      Citron
    • 0.50 dl

      Olivolja
    •  

      Salt
    • 75 gram

      Wasabichips
  • Gör så här:
    1. Häll av vätska från kikärtor. Skölj ärtorna i kallt vatten.

    2. Mixa kikärtor, pesto, olivolja, juice från citron och salt.

    3. Servera med heta wasabichips.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Snittar med skinkost (plockmat)
Om oss