30 min
16 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
2.50 dl
Vatten1.50 dl
Vetemjöl160 gram
Sidfläsk (rökt)0.50 dl
RapsoljaSalt
1 dl
Röda linser (burk)0.50 dl
Lingon (färska)1 tsk
Chilifrukt (röd, hackad)1 msk
Strösocker0.50 msk
Ättika1 styck
Schalottenlök1 klyfta
Vitlök1 dl
Persilja (finhackad)40 gram
Hårdost (lagrad)2 msk
Rapsolja (kallpressad)Salt & peppar
Blanda vatten, salt och vetemjöl. Tärna fläsket.
Stek en del av fläsket i het panna. Häll på lite rapsolja och därefter smet. Stek som en pannkaka på båda sidorna.
Obs!! Det ska vara rikligt med olja eftersom bullen ska bli lite som friterad.
Lingonlinssalsa: Finhacka schalottenlök och vitlök. Fintärna ost.
Blanda ihop alla ingredienser utom persiljan, som blandas i vid servering.
KOCK: KocklandslagetKocklandslaget
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Det går även att använda frysta lingon.