Ciabatta med kyckling- och cashewröra

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Ciabatta med kyckling- och cashewröra

Lägg till ingredienser

Mackor: 4

Kycklingfilé

2,0 

styck

Olivolja till stekning

2,0 

msk

Tamarisoja

2,0 

msk

Cashewnötter (osaltade)

100,0 

gram

Gräslök

0,5 

knippe

Crème fraiche

4,0 

msk

Honungsdijon

1,0 

msk

Salt & svartpeppar

 

 

 

Ciabattabröd

4,0 

styck

Mâchesallad

40,0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
(Portionsvikt: 277 gram)

Ingredienser

Kycklingfilé 2,0 styck  

Olivolja till stekning 2,0 msk  

Tamarisoja 2,0 msk  

Cashewnötter (osaltade) 100,0 gram  

Gräslök 0,5 knippe  

Crème fraiche 4,0 msk  

Honungsdijon 1,0 msk  

Salt & svartpeppar  

 

Ciabattabröd 4,0 styck  

Mâchesallad 40,0 gram  

Kock: Anne

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (25 min )

  1. Finstimla kyckling.

  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och lägg i kycklingen. Fräs cirka 5 minuter. Slå på tamarisoja och låt svalna.

  3. Finhacka gräslök. Blanda i en bunke cashewnötter, gräslök, crème fraiche, honungsdijon, salt och peppar.

  4. Blanda i kycklingen.

  5. Servera på gott bröd med lite sallad i botten.

Fler recept inom Fågelsmörgåsar

Liknande recept som Ciabatta med kyckling- och cashewröra

Annonser