Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Lammlägg

8,0 

styck

Morot

2,0 

styck

Gul lök

1,0 

styck

Vitpeppar (hel)

10,0 

korn

Salt

1,0 

tsk

 

Tillbehör:

 

Couscous (fullkorn)

3,0 

dl

Morot

1,0 

styck

Persilja till garnering

 

 

Senap (fransk osötad)

4,0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Reserve du Vieux Noir Malbec

Kryddigt rött vin
Pris: 69 kr

Fler dryckestips

(Portionsvikt: 435 gram)

Ingredienser

Lammlägg 8,0 styck  

Morot 2,0 styck  

Gul lök 1,0 styck  

Vitpeppar (hel) 10,0 korn  

Salt 1,0 tsk  

 

Tillbehör:

Couscous (fullkorn) 3,0 dl  

Morot 1,0 styck  

Persilja till garnering  

Senap (fransk osötad) 4,0 msk  

Kock: Spisa

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (1 tim )

  1. Skala morot och lök. Skär löken i klyftor. Halvera moroten.

  2. Lägg lammlägg i kastrull. Häll på vatten så att det täcker. Koka upp och skumma av.

  3. Lägg i lök, morot, salt och peppar. Låt sjuda under lock i cirka 1 timme. Köttet är klart när det börjar lossna från benet.

  4. Tillaga coscous enligt anvisning på paketet.

  5. Garnera med morot och persilja. Servera med senap.

Alternativ

Rotmos

Fläsklägg med rotmos

Lammlägg i ugn

Kalvlägg

Fler recept inom Kokt lamm, lammgryta

Liknande recept som Kokt lammlägg

Annonser