Rödkålssallad med valnötter (tillbehör)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu

Rödkålssallad med valnötter (tillbehör)

Lägg till ingredienser

Portioner: 8

Rödkål (färsk)

400,0 

gram

Russin

2,0 

dl

Apelsin

1,0 

styck

Valnötskärnor

100,0 

gram

Olivolja

2,0 

msk

Smör till stekning

2,0 

msk

Salt

 

 

 

Kockskolan:

 

Om kål >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
(Portionsvikt: 91 gram)

Ingredienser

Rödkål (färsk) 400,0 gram  

Russin 2,0 dl  

Apelsin 1,0 styck  

Valnötskärnor 100,0 gram  

Olivolja 2,0 msk  

Smör till stekning 2,0 msk  

Salt  

 

Kockskolan:

Om kål >  

Kock: Anne

Uppdragsgivare: Spisa.nu

Tillagning (30 min )

  1. Strimla rödkål tunt. Riv skal från apelsin. Grovhacka valnötter. Blanda alla ingredienserna.

  2. Hetta upp olivolja och smör i en stekpanna.

  3. Stek salladen i omgångar på medellåg värme tills kålen mjuknat. Salta lätt.

Fler recept inom Kålsallader

Liknande recept som Rödkålssallad med valnötter (tillbehör)

Annonser